Udtalelser fra forældre –

Berta 2023

       

Tiden hos Maryam har absolut været den bedste start på livet, udenfor hjemmets rammer, for vores datter Berta, og naturligvis os forældre.

Vi følte os meget heldige da vi fik pladsen hos Maryam i 2021, og har fra dag 1. Følt os hjemme hos hende, så man næsten ikke har haft lyst til at fortsætte på job om morgenen.

Hos Maryam mærker man nemlig lynhurtigt at det ikke blot er hende selv der dedikerer og engagerer sig 100% til børnene (og familierne) men også resten af familien som hver morgen kommer ud og siger “god morgen” osv. for ikke at glemme alle de arrangementer Maryam har inviteret til, som har givet os nogle skønne bekendtskaber til de andre familier, og ikke mindst stærke bånd til hinandens børn som vi sjældent vil glemme.

Maryam er så passioneret omkring hendes job, at hver dag/uge/måned er nøje planlagt ud fra temaer, som vi I vores vildeste fantasi aldrig selv havde haft fantasi til at præsentere for vores datter. Dette har allerede, i en meget tidlig alder, begavet hende med et stort indblik i den kulturkanon som vi ønsker at hun gennem livet får et kendskab/forhold til. Og med teater, musik og fortællinger som en stor del af dagligdagen hos Maryam mærker vi en meget stærk, selvsikker og klog pige som er klar til sin videre færd i børnehaven.

Selvom Bertas tid hos Maryam og familie er slut, slutter vores nære relation til familien absolut ikke her fra vores side.

Vi har allerede reserveret en plads til vores snarlig nye familiemedlem og vi glæder os!

⁃Berta, Rikke og Morten

Ebba 2023 

        

Hej Maryam,

Ebba er vores andet barn der har haft sin dagligdag hos Maryam og, ligesom med den første, kunne vi ikke ønske os en bedre hverdag for hende.
Maryam skaber en helt utrolig hverdag for de små med masser af eventyr, aktiviteter og kærlighed. Fra dag 1 har vi haft en ro i maven og følt en tryghed, når vi har afleveret Ebba og den største udfordring har været at få hende med hjem igen, fordi hun altid har hygget sig.

Vi har oplevet at Maryam har stor fokus på de forskellige udviklingsområder for de små og pakket disse ind i sjove temaer, lege og oplevelser. Der bliver leget både ude og inde og taget på fantastiske ture, som Ebba altid har nydt at fortælle om. Den familiære og kærlige stemning er noget vi kommer til at savne og vi kan kun give vores største og varmeste anbefalinger af Mamas House og Maryam. 

Mvh. Maria og Mads

Hannah 2022

    

Magen til kærlighed, faglighed, engagement og rummelighed skal man lede længe efter! (Hvis det overhovedet findes)

Hos Mammas House bliver man en del af familien. Vores datter er fra dag et blevet modtaget med åbne arme og mødt lige der hvor hun er. 

Maryam er virkelig dygtig og børnene elsker hende og hele familien. Det lyser ud af dem. 

Og man forstår det godt! Maryam gør meget mere end hun burde, simpelthen fordi hun ikke kan lade være. Der er temauger, masser af kreativitet, gymnastik, vennedagplejen, spændende udflugter, overdådige fødselsdagsfejringer, lækker og spændende varm mad, og billeder fra dagen der er gået. 

Maryam får vores varmeste anbefalinger!

Villum 2022

        

Alle børn burde have en Maryam

Vi var så heldige at få en plads til vores søn ved Maryam, Mammas House – og vi har fra første dag været utrolig glade for det. For når man afleverer sit barn ved Maryam, ved man, at det er i de bedste hænder. I Mammas House er der fyldt med glæde, kærlighed, omsorg og i det hele taget gode varme rammer, som giver ens barn de bedste betingelser for at vokse og lære i et trygt miljø. Maryam går altid en ekstra mil for børnene og giver dem en masse oplevelser og læring, som danner basis for en god udvikling og en spændende hverdag. De har altid gang i et særligt tema, hvor børnene dykker ned i emner såsom farver, frugter, dyr eller lign. og kreativiteten vil ingen ende tage, når de afholder udstilling, temafester, laver sleep over med pyjamasfest eller tager på tur ud i det fri. Børnene elsker det og går op i det med liv og sjæl. Derudover laver Maryam altid lækker hjemmelavet, sund og varieret mad til børnene, så de kan smage alt fra muslinger til lasagne.

Mammas House ikke bare er en pasningsordning, det er et familieforetagende, hvor Maryam og hendes familie tager både børn og forældre under deres vinger. Hver dag, når man henter sit barn, får man en detaljeret beskrivelse af, hvordan dagen er gået, og hvad de har lavet. Maryam har et super godt kendskab til det enkelte barn og forstår at møde barnet der, hvor der er behov for det. Hun giver omsorg og støtte når det er nødvendigt, og hepper og guider, når barnet skal lære noget nyt. Børnene lærer vigtige egenskaber, såsom at indgå i et fællesskab, hvor det er vigtigt at kunne dele, at vente på tur, at give gaver og fejre andre, at hjælpe til, og hvad der ellers hører sig til i en hverdag. Med andre ord danner Mammas House den perfekte ramme, når det kommer til læring, ernæring og særligt kærlighed.

Maryam og hendes familie har været et anker og en kæmpe støtte, og det er med de aller varmeste ord, at vi kan anbefale Mammas House som et fantastisk sted for ens barn at have sine første år.

Valdemar 2022

Det er nu med vemod, vi igen skal sende en af vores sønner, Christian i 2017 og nu Valdemar, afsted på nye eventyr, efter to år hos Maryam. 

Maryam er utrolig arrangereret i børnene, hun er omsorgsfuld og kærlig. Selvom hun har fem forskellige børn, er hun god til at tage sig tid til det enkelte barn.

Maryam laver så mange forskellige ting med børnene, og tager tit på turer ud af huset med dem.

Er det f.eks. påske, halloween, fastelavn, jul osv. bliver alt pyntet op, og børnene bliver selvfølgelig inddraget i processen. 

Hun er god til at sende billeder hjem til forældrene, så vi har mulighed for at følge med. 

Maryam har en fantastisk familie, som bliver en ligeså del af dit barns liv.

Vi vil sende de varmeste anbefalinger med herfra.

Jannie & Henrik

Nazareah 2021

 Vi vil gerne sige tusind tak for en fantastisk, varme, kærlige og sidst men ikke mindst omsorgsfulde start på Nazas liv som “ privatpasnings-barn”. Den her oplevelse har været fantastisk hos os, og vi er for evigt taknemlige. Vi må med tungt hjerte for nu sige farvel til Nazas trygge hverdag hos Mammas House. Vi ved, at han kommer til at savne dig, famile og sine venner ❤️men vi ser allerede frem til, at vores datter kan blive passet hos dig

De varmeste hilsner ❤️❤️

 

 

August 2021

Vi var heldige at få plads ved Maryam til vores søn August da han var 1 år. Vi havde hørt meget godt inden, og vores store forventninger blev indfriet til fulde.

Ved Maryam deltager hele familien aktivt i pasningen, og man føler alle børnene bliver en naturlig del af familien, med alt den kærlighed og omsorg der følger med.

Den høje faglighed mærkede vi hurtigt i form af de forskellige temaer som udfoldes med lærerige, kreative og udviklende aktiviteter. Både hjerne og motorik udfordres, og der hentes masser af inspiration på de mange ture som August har været på med privatpasningsordningen i de to år han har gået der. Maryam har været rigtig god til at møde August på det udviklingstrin han har befundet sig på, og tilrettelægge lege, ture og aktiviteter ud fra det, så han altid har fået det optimale ud af det. Heri har vi også løbende kunnet finde inspiration til vores egen tilgang.

Vi har oplevet en stor tryghed i at få tilsendt billeder, videoer og tekst de dage hvor det ikke har været nemt for August at slippe sine forældre om morgenen – så er det bare skønt at få tilsendt en glad dreng kort tid efter!

Vi har altid været godt opdateret på hvordan dagen har været, og haft en god løbende dialog om hvor vi sammen skal lægge fokus den kommende tid. Også når vi som forældre har behøvet ekstra tips og råd, har Maryam altid hjulpet os på vej, og taget sig tid til at bidrage med sin faglighed.

De allervarmeste anbefalinger gives herfra – vi har allerede skrevet lillesøster op til en plads om et år!

Tusind tak for nogle gode år til alle i Mammas House!

Kærlig hilsen

August, Louise og Morten

Villum 2020

Vi var så heldige at få en plads til Villum hos Maryam, da han var 11 mdr. gammel. Vi havde fået hende varmt anbefalet og hun har på ingen måder skuffet! 

Hos Maryam får man ikke bare en dagplejemor – man får en dagplejefamillie. Hele hendes familie er involveret i børnenes hverdag og børnene bliver virkelig behandlet som en del af familien med masser af knus, kærlighed og omsorg. Villum har ofte skubbet os forældre ud af døren om morgenen, så han kunne komme ind og lege med de andre – og om eftermiddagen har han omvendt tit ikke været til at slæbe med hjem. 

Hverdagene er fyldte med kreative, lærerige, motorisk udfordrende aktiviteter. Maryam tager også gerne børnene med på ture ud af huset og giver dem en masse oplevelser. Vores Villum er glad for mad og hos Maryam har han fået lov at smage en masse lækker mad og udfordre sine smagsløg. Maryam er god til hver dag at fortælle hvordan dagen har været og også gerne dele en del fotos fra dagens aktiviteter.

Som førstegangsforældre har Maryam været en uvurderlig støtte og vejleder ud i forældreskabet. Hun deler gerne råd og erfaringer og søger hele tiden at involvere os forældre i at skabe de bedste udviklingsrammer for vores Villum.

Knus fra Mette & Casper

 

Neel 2020

Vores datter Neel startede hos Maryam, da hun var 10 måneder og er netop nu startet i børnehave. Fra første dag oplevede vi en fantastisk energi, kærlighed og tryghed for både Neel og os som forældre. Vi stod som førstegangsforældre og havde ikke kendskab til dagtilbud eller lignende, men fik fra start alle bekymringer fejet af bordet. Hos Maryam bliver børnene en del af familien, hvilket man som forældre mærker og ser. Maryam har vist enorm varme og omsorg, der har sikret, at Neel har fået en fantastisk base at udvikle sig i hver dag.

I dagligdagen har vi kunnet se, hvordan Maryam arbejder med børnenes udvikling både i forhold til motorik, forståelse, sprog og læring. Der køres en lang række kreative temaer, som alle har til formål at udvikle børnene og samtidig give dem fantastisk sjove oplevelser.

Neel har haft et helt fantastisk bånd til både Maryam samt hendes familie, bestående af døtrene Sophia, Camilia og Linn og hendes mand Rachid. Alle er de en del af børnenes dag og Neel har altid kunnet fortælle om, hvad de hver især har lavet i løbet af dagen med stor begejstring.

Maryam gør meget ud af, at børnene kommer ud af huset og får en masse fede oplevelser på diverse ture til strand, skov, museer og meget mere.

Som forældre bliver man altid mødt af en enorm imødekommenhed, så man har været tryg ved aflevering og fået et stort indblik i dagen der er gået, når man henter igen.

Vi har aldrig været i tvivl om, at Neel har haft en fantastisk tid hos Maryam og vi har allerede nu skrevet os op til en plads til Neels lillesøster.

Vi er utroligt taknemmelige for det fællesskab, som Neel har været en del af og vi giver vores største og varmeste anbefalinger til Maryam herfra.

Oskar 2019 

Vi har været så heldige, at vores yngste søn Oskar fik en plads hos Maryam og hendes dejlige familie i starten af 2018 og indtil nu hvor han netop er startet i børnehave. For os, som aldrig før havde prøvet et privat pasningstilbud, var det en fantastisk dejlig og tryghedsskabende tid. Maryam har udvist den største omsorg for Oskar og lært ham at være tillidsfuld, høflig og selvstændig. Hver dag er han blevet mødt med masser af kærlighed og hjemmelavet mad, åbne arme og tid til at udfolde både kreative og motoriske sider.

Hos Maryam bliver børnene en del af familien og det har været en dejlig oplevelse at se Oskar med døtrene Camilia, Linn og Sofia og høre, hvordan han henter kaffe til Rachid. Oskar har følt sig meget hjemme og været glad og livlig i løbet af sin tid hos Maryam. Maryam er formidabel til at se børnene hvor de er, udfordre deres evner og lære dem nye ting via små øvelser eller større projekter. Oskar har lært meget og har altid været spændt på at komme tilbage og fortsætte hvad han har været i gang med dagen før. Han er også blevet meget selvhjulpen, hvilket uden tvivl er Maryams fortjeneste.

Vi kunne ikke komme med en større anbefaling af Maryam. Hvis man er så heldig at der er plads, behøver man ikke betænke sig, men bare være lykkelig over at vide at ens barn ikke kunne få plads et bedre sted.

Malene og Jakob Bek-Thomsen

Tobias 2019

Vi har haft fornøjelsen af at få passet både vores ældste søn Malthe og senest Tobias hos Mammas House. Begge drenge har været utrolig glade for Maryam, og de har begge fået en uvurderlig god og tryg start på livet hos Mammas House. Samtidig har Maryams døtre Sophia og Camilia været store aktiver i de perioder, hvor de har hjulpet til i pasningen.

Hverdagen hos Mammas House er præget af stor varme, overskud, faglighed, struktur og en aktiv hverdag. Når et barn starter hos Maryam, så er man ikke “kun” et dagplejebarn. Som barn kommer man hurtigt til at føle sig som en del af den hjertevarme familien Tahiri.

 

De kærligste hilsener
Anette & Claus Bloch Sandgaard

 

Afslutningskort: 

Kære Maryam og Camilia

I dag er ikke verdens sjoveste dag. Vi skal sige tak for 4 fantastiske år, hvor vi er kommet i jeres kærlige og varme hjem. En hverdag fyldt med smil, omsorg, kærlighed og faglighed. Det kommer vi til at savne.

Det siges, at de tre første år af et barns liv er de vigtigste. Derfor er vi også utrolig taknemmelig for, at vores børn har været hos jer, i deres tre første år.

Camilia – Vi tager hatten af for den måde hvorpå du er gået ind i børnenes (og din mors) hverdag. Børnene er vilde med dig, og det kan du takke din måde, at være sammen med dem på.

Maryam – Du har skabt en fantastisk privat pasningsordning med gode værdier, som du  ikke må ændre på. Vi ved hverdagen er travl, men vi håber, at vi får tid til at ses i ny og næ fremover.

Tusinde tusinde tak for nu 🙂

De rærligste hilsner

Malthe, Tobias, Claus & Anette

Vilja 2019

 

Vores datter, Vilja, startede som blot 6-måneder gammel hos Mammas House. Det blev nøjagtig så god og uproblematisk en start, som vi drømte om. Lige siden har hver eneste dag været fyldt med glæde, kram og nærvær for Vilja – og for os forældre har der været 100 % tryghed. Maryam har taget Vilja ind, som var hun hendes egen.

Der er således givet masser af kærlighed, men der har også været sunde, faste rammer – og blevet stillet passende udviklingskrav til Vilja. Alt sammen under fin guidance fra Maryam og i et godt, tæt samarbejde med os forældre.

Maryams familie – særligt et par døtre – har ligeledes været en del af pasningsordningen, hvilket kun har været en ekstra berigelse for alle parter.

Foruden disse fantastiske forhold, går Maryam usandsynlig langt med at berige børnene med kreative aktiviteter, indtryk og oplevelser. Der er ugentlig gymnastik, der læses og synges i stor stil, men der er også jævnligt ture ud af huset, hvor børnene uanset alder får gode oplevelser. Maryam er frontløber med alskens temaer og aktiviteter også derhjemme – f.eks. teater. Alt sammen under hensyntagen til hvert enkelt barn og med baggrund i læringsplanerne. Det er imponerende, hvad Maryam formår ift. at berige børnenes hverdag.

 Men hvad vigtigst er, så følger Maryams store, varme hjerte altid med i alt, hvad hun gør!

Da vi pludselig fandt vores drømmehus udenfor Beder-Malling, blev afstanden for lang til Mammas House, og vi måtte efter fem måneder – kede af det – flytte Vilja til en heldigvis god vuggestue i vores nye hjemby. Det var tydeligt for os, at Maryam var ked af, hun ikke skulle have Vilja længere. Men konstruktiv, som Maryam er, gik hun hurtigt i gang med at forberede Vilja bedst muligt til vuggestue-livet – og hun ”gav” os alle tre godt og engageret videre.

Vi er utroligt taknemmelige for, at Vilja fik sin pasningsstart netop hos Maryam. Det har været med til at give Vilja den absolut bedste start – og vi havde helt klart fortsat, hvis ikke vi var flyttet. Vi anbefaler gerne Maryam til enhver forælder, der søger et helt ekstraordinært godt pasningstilbud for deres barn.

Med venlig hilsen

Uffe og Anette

Victor 2019

“Varmt og hjemmeligt”

Mammas House har været et trygt og omsorgsfuldt sted for vores lille dreng. 

Maryam har gjort meget ud af at gøre børnene selvstændige, så de kunne klare mange ting selv, men også, så de var klar til at komme i børnehaven. Desuden har hun brugt fine og sjove lege til at lære børnene om f.eks alle farver eller frugt og grønsagerne. Og altid gjort meget ud af, at børnene fik en sjov og rigtig god oplevelse ved at lære noget nyt. Desuden er Mammas House, et sted som har legetøj til alle børn. Her kan børnene lege med alt hvad hjertet har at begære. 

Vores dreng har været så glad for Maryam og hele hendes familie, og vi har som forældre haft en god følelse hver gang vi har afleveret vores søn i trygge hænder. 

Med venlig hilsen

Maria og Matias

Tristan 2019

Vi var så heldige i 2016 at få en plads til vores søn hos Maryam. Hende havde vi fået anbefalet fra venner som fortalte at hun “simpelthen bare er fantastisk og den bedste”. Efter et besøg og en god snak startede Tristan til efteråret. Maryam, og resten af hendes skønne familie tog godt imod os, og vi har ALTID følt os trygge og glade for at komme der. Hun giver børnene omsorg, nærvær og udfordrer dem igennem leg. Fagligt arbejder hun målrettet, for at hjælpe hvert enkelt barn at blive parat til nye udfordringer. Tristan har vokset med opgaven, og når han skulle starte i bhv blev han udsluset på bedste vis. Han har haft en fantastisk tid hos Maryam og vi glæder os til at lillebror starter efter sommerferien. Maryam og hendes familie har på bedste vis løftet opgaven, og mere dertil! Tristan kunne ikke have fået en bedre start end fællesskabet, hyggen og de mange knus og kram hos Maryam.

Vh Maria Aagaard

Ida 2018

Begge vores piger, Ella og Ida, har haft æren af at få den bedst mulige start i livet hos Mammas House med privat børnepasser Maryam ved roret.

Maryam er dybt fagligt funderet, meget engageret, åbenhjertig og drager stor omsorg for børnene. Hun tager mange hensyn og er uhørt serviceminded, hvilket er en fantastisk støtte i hverdagen for forældrene. Samtidig stiller hun krav til udvikling og forbereder børnene på fremtidige udfordringer ved f.eks. at træne madpakke, at tage på spændende udflugter, mødes og lege med andre børn.

Vi har sat pris på hver eneste dag og kan i dag se at Maryams væremåde har sat tydelige spor i vores piger. Både Ella og Ida elsker fortsat at kigge ind forbi Maryam og betragter hende som en fast del af vores familie.

Vi kan kun give den varmeste anbefaling til privat børnepasningsordning Mammas House og privat børnepasser Maryam Tahiri.

Knus fra Tiny og Fredrik

Malthe 2017

Er der et sted jeg vil anbefale alle forældre at få deres børn passet så er det hos Maryam.

Maryams privatpasning er meget mere end hvad man kan forvente af en pasningsordning. Jeg fremhæver bare tre ting: 

1). Maryam udviser en inderlig kærlighed til børnene, ved både at give kys og kram, men også ved at stille retningslinjer for børnene. Retningslinjerne giver børnene ro, fordi de ved hvad de må og ikke må, og de er aldrig i tvivl om, at Maryam gør noget andet end af kærlighed.  Maryam har altid barnets ve og vel i centrum, og er inderligt interesseret i at gøre hvad der er bedst for barnet. Det betyder ikke at barnet bestemmer, men netop at barnet skal vide hvordan det er ok at opføre sig. Maryams kærlighed betyder også, at Maryam gerne vil høre hvad der sker i ferier, og hvis børnene er syge. Ikke nok med at Maryam udviser stor kærlighed til børnene, så er det hele familien der involverer sig i børnene. Så når jeg afleverer, føles det som at aflevere min søn til hans anden familie. Derfor afleverer jeg også altid min søn med ro i maven, for jeg ved haner omgivet af fantastisk mennesker som han elsker at komme ved. Så meget at det største problem oftest er at få ham med hjem. 

2). Maryams kreativitet og det indhold hun giver børnene i dagligdagen er fantastisk. Børnene laver alt lige fra de kreative malerier, perler, puslespil, bøger, skuespil og også fysisk aktivitet når motorikbanerne foldes ud. Derudover er Maryam fantastisk til at tage børnene ned på tur – både til og med andre dagplejere, og for sig selv. 

3). Fleksibilitet. Maryam er altid klar på at hjælpe og gøre sit til at et familieliv kan hænge sammen. Hun er altid løsningsorienteret og fleksibel i forhold til at finde ud af hvordan hente og bringe situationen skal være. 

Alt i alt kan vi ikke give større anbefalinger end at vi er lykkelige over, at Maryam også har plads til vores næste søn.

Christian 2017

Vores barn Christian har været hos Maryam siden november 2015.

Vi har helt sikkert valgt helt rigtigt. Maryams pasningsordning er et fantastisk sted. Og det bliver en sorgens dag, når Christian skal starte i børnehave.

Maryam laver så mange spændende ting med de små rollinger, såsom, maler, synger, læser, leg både ude og inde, teater, tager dem med på alle mulige ture ud af huset, og hjælper dem med f.eks. at lave pragtfulde kreative julegaver, jeg kunne blive ved.

Maryam arrangerer også fælles arrangementer hvor alle forældre er inviteret.

Hun har holdt fødselsdag for Christian med tema, hvis du, som Christian, har en søn der er helt vild med traktor, så er alt traktor, tallerkener, kopperne, servietterne ja selv ballonerne.

Maryam har også en fantastisk familie som er en lige så stor del af Christians gang i pasningen.

Maryam er omsorgsfuld og meget fleksibel, står man virkelig med håret i postkassen, er hun der altid for at hjælpe.

Selvom hun har fem børn på lidt forskellige aldre og stadier er hun fantastisk til involvere børnene på det niveau de kan være med på.

Vi kan i hvert tilfælde varmt anbefale Maryams pasningsordning

Knus fra Christians forældre Jannie & Henrik

 

Asbjørn 2016 

Vi er utrolig glade for at have vores søn Asbjørn i dagpleje hos Maryam. Hun har en helt særlig evne til at være varm og omsorgsfuld overfor børnene, samtidig med at hun er meget tydelig og rammesættende. Jeg er ikke i tvivl om, at børnene ved, hvor de har hende og det giver en stor tryghed. Når vi har mødt udfordringer ift. fx opdragelse, er Maryam en god sparringspartner, og vi kan sammen lægge planer for, hvordan vi bedst hjælper vores dreng på vej. Vi er ikke i tvivl om, at børnene hygger sig rigtig meget i Maryams legetøjsparadis. De får nogle super gode oplevelser sammen, både hjemme og på ture ud af huset. Det er helt vildt hvad hun magter at arrangere for dem – og for os som forældre. Maryams hjem er et utrolig skønt og varmt hjem at komme i, hvor ikke bare Maryam men også hendes mand og døtre tager imod.

Vi giver vores bedste anbefalinger til Maryam og der er ingen tvivl om, at alle de børn vi får, meget gerne må få plads i Beder dagpleje.

Kærlig hilsen Asbjørns forældre, Anne-Kirstine og Christian.

Peter 2016

Initialt valgte vi en privat dagpleje da kommunen ikke kunne give os en vuggestueplads i Hasselager da vi skulle bruge den. Vi kontaktede derfor Maryam som havde en plads og lavede en aftale om at Peter kunne være hos hende i en måned indtil vi fik en plads. Vi endte dog med at blive så glade for Maryam og hendes dagpleje at vi ikke nænnede at flytte Peter. Vores anden søn Oskar på 6 måneder er også lige startet hos Maryam. Vi kører altså gladelig fra Hasselager til Beder hver dag da der ikke findes en bedre dagpleje.

Vi har valgt Maryams dagpleje først og fremmest fordi man kan mærke at Maryam elsker sit job. Hun holder af vores børn som var de hendes egne. Derudover engagerer Maryams familie sig ligeså meget i børnene som Maryam. Vi og vores børn har fået en bonus familie, hvilket også gør at afhentning tit bliver kombineret med en kop kaffe og en snak. Vi føler derfor at vi hver dag afleverer vores børn i nogle rammer hvor de får ligeså meget kærlighed og tryghed som hvis de var herhjemme.

Maryam har faste rutiner for dagen. Der serveres morgenmad kl. 7.30. Efter formiddagsmaden står den på sanglege. Så er der leg (ofte med et tema) indtil frokost hvorefter de alle puttes. Hun arbejder løbende med børnenes sproglige (f.eks. via Aarhus Kommunes sprogkuffert), motoriske (f.eks. motorik baner, massage) kreative, og sociale udvikling. Vores søn har været hurtig til at udvikle sprog, han er fantastisk til at tælle, lave puslespil, etc. Maryam fangede det med det samme og købte legetøj samt introducerede lege der udfordrede ham på det niveau han var på. Maryam forstår at tilgodese børnenes individuelle behov, også selvom de er meget forskellige.

Hos Maryam serveres der varm mad til frokost. Også det sætter vi høj pris på. Derudover er vi så heldige at Maryams marokkanske aner skinner igennem ved meget af maden så vores søn får også lov til at prøve en masse mad han ikke får herhjemme.

Maryam elsker at tage børnene med på tur. De har været i Legoland, Lalandia, Mindeparken, den lokale legeplads Svendgården, i Ree Park for blot at nævne nogle af stederne. Hun mødes tit med en privat dagplejemor fra Malling så børnene lærer også at færdes i større grupper. Derudover har hun bl.a. taget initiativ til at Børnekulissen skulle komme til Beder. Her deltog også en del andre dagplejer.

Maryam deltager frivilligt i en masse kurser, så vi er ikke et øjeblik i tvivl om at hun bestrider de bedste kvalifikationer til at passe vores børn. Derudover er hun en kæmpe støtte for os som forældre. Det er ikke altid let at vide hvordan man skal tackle udfordringer i forhold til opdragelse etc. Og vi sætter stor pris på hendes erfaring. Generelt er der rigtig meget kommunikation mellem Maryam og os så vi i fællesskab samarbejder om f.eks. det at smide bleen, blive sutten kvit, kræsenhed, søvn, etc.

Desuden nyder vi godt af Maryams fleksibilitet. Vores jobs gør at vi til tider har svært ved at hente præcis kl 17. Der springer Maryam gladeligt til og elsker hvis vores ældste for eksempel må blive til aftensmad. Igen vidner det om hvor meget hun elsker sit job.

Vi har valgt den private dagpleje fordi det er Maryam. Hun skaber nogle fantastiske rammer for vores børn, og vi føler at vi ikke kan give vores børn en bedre start på institutionslivet et andet sted. Og vi får ondt i maven ved tanken om at de en dag bliver så store at vi ikke skal aflevere dem hos Maryam mere.

Hilsner fra Tine og Kasper

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Da vores første barnebarn, Peter, skulle til at passes ude i 2013,  var vi så heldige, at han startede i privatpasningsordningen i Beder, hvor vi bor. Jeg har siden været i den heldige situation, at jeg har hentet Peter 2 gange om ugen, og afleveret ham én gang om ugen. Når jeg skriver heldig, så er det med særlig vinkel på, at jeg derfor har haft mulighed for at følge Peter i hans dagligdag. Samtidig har jeg haft mulighed for at følge Maryam i hendes utrolig dejlige atmosfære for de børn, hun har i sin pleje. Peter stortrives i sin hverdag. Han har sine små venner der, som betyder utroligt meget. Det, der betyder endnu mere, er Maryams hjertevarme og rolige måde at være omkring de små mennesker på – både når det handler om ro, rytme og udvikling.

De rammer, Maryam skaber i deres hverdag -derhjemme eller på tur – bevirker at børnene bare trives og udvikles, både sammen og hver for sig. Samtidig er Maryams familie en stor gevinst for børnene i deres hverdag. Alle involverer sig, så vores barnebarn modnes og udvikles stille og roligt. Jeg ville ønske, at alle børn fik den start i livet, som vores barnebarn har fået. Maryam er en fantastisk privatpasningsmor-mor med alle kompetencer på plads.

Hilsner fra mormor til Peter på 2 år

Morris 2015 

Vi har valgt at få vores dreng i privat dagpleje hos Maryam Tahiri, da vi fra første møde klart fornemmede en brændende lyst til at arbejde med børnene. En hjertevarme og et overskud man kun kunne drømme om. I første omgang var vi blevet henvist til en kommunal dagpleje, men det samarbejde fungerede ikke og vi havde ikke den rette fornemmelse omkring den anviste dagplejer. Maryam kunne hjælpe os med ultrakort varsel, hvilket betyder meget for os. Vi er begge selvstændige, med en meget varierende hverdag, hvilket Maryam viser stor forståelse for.

Maryam viser en kæmpe fleksibilitet og oprigtig varm interesse i børnenes udvikling. Hun er dybt professionel og super engageret i børnenes trivsel. Der kommunikeres tydeligt til både børn og voksne, hvilket gør hverdagen let og tryg for alle. Hun er super opmærksom på børnenes forskellighed og formår på fineste vis at imødekomme hver deres behov. At hun oveni går op i at børnene får varieret kost og hun laver spændende mad til dem hver dag, betyder meget for os.

Vi er SÅ glade for at have fundet Maryam og hendes fantastiske familie. Som privat dagplejer tilbyder Maryam nogle rammer som vi på ingen måde kan forestille os lignende i den kommunale dagpleje.

De bedste hilsner/best rewards

Ida Marie Lebech

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Julekort fra familien 

Kæreste Maryam

Morris og vi er SÅ glade for, at vi har fundet dig og din fantastiske familie. Det er ganske overvældende, hvad I finder på af aktiviteter og udfordringer til de små størrelser. Ofte oplever vi Morris pludselig nye ting – ord. Det er rent jeres fortjeneste, og vi er lykkelige for, at han hver dag er i trygge, varme, kærlige og bestemte omgivelser!

Denne lille erkendelse og julehilsen, fordi vi vil understrege, hvor glade vi er for dig!

Glædelig jul og rigtig godt nytår til jer alle!

Kærlig hilsen

Morris, Alma, Henry, Kim & Ida Marie

Liv 2015

Evaluering af Mammas house

Af Per Dommergaard, far til Liv D. F. Hansen. 27 aug. 2015. Beder.

Liv er i Frit valg-ordning hos Mamma’s house – Privatpasnings ordning i Beder, v. Maryam Tahiri.

Liv er passet hos Maryam i knap en måned nu.

Først blev Liv passet på halv tid i en kommunal integreret institution. Vi erkendte, efter nogle måneder, at denne pasningsform ikke passede godt til hverken Livs eller vores behov, så vi valgte at skifte.

I første omgang havde det ikke stor betydning, om Maryam var et kommunalt- eller privattilbud.

For os var det i langt højere grad en vurderingssag med udgangspunkt i tillid og “gode fornemmelser”.

Maryam virkede til at have et trygt hjem, være omsorgsfuld og fornuftig, og ikke mindst en udstråling af at være glad for sit arbejde, holde af de børn hun har i pleje, og have energi og gå-på mod. Hun lod til at tage imod Liv med åbne arme og overskud.

Yderligere bekræftelse af vores indtryk fik vi, da vi mødte nogle af de andre forældre, som lod til at være rigtig glade for Maryams pasningsordning.

En force ved det private tilbud viste sig hurtigt; vi mødte en fleksibilitet hos Maryam, som vi ikke havde mødt i det offentlige.

Vi følte at der blev tænkt mere med “hjertet” og mindre i kasser, end de andre tilbud vi havde set, så vi var rigtig glade for at finde denne ordning.

Nu, en måned senere, føler vi at alle vores formodninger har holdt stik. Stedet er lige så positiv en oplevelse som vi havde håbet og ønsket. Og vigtigst af alt: Liv lader til at trives godt og være glad for stedet.

Vi føler os trygge ved at overlade vores datter hos Maryam, hvilket er uendeligt værdifuldt for os.

For os er stedets vilkår og struktur mindre væsentligt. De værdier vi ligger vægt på, og de kriterier vi har valgt ud fra, er i langt højere grad baseret på en følelse af tryghed, åbenhed og “god kemi”.

Vi kan ikke erklære os andet end helt tilfredse med Mamma’s house.

Overordnet om frit valg-ordninger kan jeg ikke stille det op overfor et kommunalt tilbud og vurdere hvad der er bedst. Det er i sidste ende så individuelt hvilke pasningsordning der passer til den enkelte familie og det enkelte barn. Jeg kan kun sige, at frit valg-ordningen i vores tilfælde er en enormt positiv oplevelse.

Hilsner fra Per og Randi

Marius 2015

Vi er forældre til Marius på ca. 2,5 år, som har gået i Mamma’s House i godt 1,5 år nu.

Da vi i sin tid skulle vælge pasning til Marius, var vi slet ikke i tvivl om at han skulle i en privatpasningsordning frem for vuggestue. Dog kunne vi ikke få en plads på det ønskede tidspunkt via den kommunale ordning (blev tilbudt en plads i en anden by), så vi tog derfor kontakt til Mamma’s House

Efter at have besøgt Maryam første gang, var vi slet ikke i tvivl om, at det var der Marius skulle passes. Først og fremmest den varme og kærlighed til børnene som Maryam udviser, men også nogle af de fordele der er ved den private pasning frem for det kommunale tilbud.

Eksempelvis når Maryam holder ferie har vi ikke nogen nødpasning, hvilket gør at vi altid ved, at det altid er Maryam der passer vores barn og at han aldrig skal et andet sted hen, som han ikke er tryg ved. Vi har flere venner/bekendte som har børn i den kommunale ordning, og de er ofte kede af når de bliver ringet op om morgenen, at barnet ikke kan afleveret til den faste person, men skal afleveres ved en anden. Dette giver ofte utrygge børn og skaber ofte situationer med børn der er kede af det. Det at vi ikke har nogen nødpasning ift. ferie er ikke noget problem, da alle forældre sammen med Maryam en gang om året sætter sig ned og aftaler samtlige lukkedage det efterfølgende år. Dette giver god mulighed for planlægning af ferie på vores respektive arbejdspladser.

Maryam har ikke nogen fast dag hun skal tage i legstue som de kommunale pasningsordninger har, så det vil sige at, har hun en morgen hvor barn som er utilpas og ked af det, kan de blive hjemme den dag og skal ikke nødvendigvis stresse afsted for at tage i legestue, fordi det skal hun på en fast ugedag. Hun kan altid selv planlægge sine besøg og udflugter.

Maryam ses ofte med de andre private pasningsordninger, og de mødes ofte ved hinanden og derved ser børnene ofte forskellige legesager, legepladser og udeområder.

Der er stor fokus på indlæring hos Maryam og hun tager ofte kurser. Maryam er utrolig fleksibel og tager altid kurserne i weekenderne og om aftenen, hvilket betyder at hun stadig har hendes alm. åbningstid, og vi ikke mister en pasningsdag pga. kursus.

Hos Maryam er der varm mad på menuen hver dag, hvilket vi sætter stor pris på, da børnene lærer at spise mange forskellige ting, frem for at de hver dag kun spiser rugbrød.

Åbningstiderne er mere fleksible end i det kommunale tilbud, hvilket giver os meget mere ro i en travl hverdag.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Maryam og til den privatepasningsordning.

Med venlig hilsen

Nicoline og Lars Bo Ørting

 

Bertram 2015

Vores yngste søn Bertram har været hos Maryam siden sep. 2012 – og vi kan på det varmeste anbefale Mamma’s House. Hun åbner sit hus og familie for vores søn, som elsker at være hos hende. Hun giver børnene udfordringer i et trygt miljø, ude som inde. Bertram, Emil (vores ældste søn (nu 0 klasse), som også har været hos Mamma’s House) og os forældre elsker at komme hos Maryam og betragter hende som en del af vores familie.

Hilsner fra Maja, mor til Bertrams 2 år

Jacob 2015

Kære Maryam

1000 tak fordi du har været med til at give Jacob den bedste start på livet. Du har lært ham en hel del, og givet ham en tryg hverdag med masser af kærlighed. Din pasningsordning emmer af liv og tryghed. Man kan mærke at du brænder for dit job, og vi henter en glad dreng hver dag, som har oplevet og lært en masse. Det er vi meget taknemmelig for, og vi håber at han vil huske dig, når han engang bliver stor. Og ellers så har vi jo heldigvis en masse dejlige billeder, vi kan vise ham.

Der findes ingen som dig, og vi vil komme til at savne dig rigtig meget. Det er ikke et fravalg af dig, at vi flytter ham til Mårslet, men et tilvalg for at lette hverdagen.

Vi håber at vi fortsat må komme på besøg, og at du vil invitere os med til nogle af alle dine dejlige fester.

Mange kærlige hilsner fra Jacob, Ulrik og Karin

Ella 2013

Vi var 2 usikre og nye forældre, der i 2011 skulle finde pasning til Ella. Sundhedsplejersken forstod vores behov og ledte os på sporet af Maryam og hendes privatpasningsordning i Beder. Ella skal nu til at skifte til børnehave. Hun har hos Maryam fået den bedste start på livet og er klar til nye udfordringer. Maryam er meget engageret, åbenhjertig og drager stor omsorg for børnene. Hun tager mange hensyn og er uhørt serviceminded, hvilket er en fantastik støtte i hverdagen. Samtidigt stiller hun krav til udvikling og forbereder børnene på fremtidige udfordringer ved f.eks. at træne madpakke, at tage på små udflugter, mødes med andre børn og lege på Svendgården. Det er med stort stort vemod at vi skal tage afsked med Maryam, for vi har sat pris på hver eneste dag! Maryams væremåde har sat så tydelige spor i vores datter, at jeg er sikker på at det ikke bliver til et farvel til Maryam og resten af familien. Vi kan kun give de allervarmeste anbefalinger.

Knus fra Ellas forældre, Tiny & Fredrik.